Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

SOPOT - mieszkanie przy plaży.

Adres obiektu Karlikowska 13, 81-023 Sopot
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 17 opinii
4.9
Wyposażenie 4.9
Czystość 4.8
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 4.9
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 4.9
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 16

 
 

Alicja Chrzan
Dodano: 2017-09-06
Pobyt od: 2017-08-31 do 2017-09-03 IP: xx.254.224.93
 
 
   

Lokalizacja doskonała kiedy pogoda piękna na plazy ale i do centum blisko. Gospodarz bardzo miły i pomocny. Mieszkanie spełniło nasze wymagania i jest naprawdę wygodne i fajne


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-18 22:21:26
Dzięki za sympatyczny wpis. Wszystkiego dobrego i do zobaczenia!
 
 

Natalia
Dodano: 2017-08-02
Pobyt od: 2017-07-24 do 2017-07-30 IP: xx.248.162.122
 
 
  

Mieszkanie zgodne z opisem, bardzo blisko morza. Przemiły właściciel. Wszystko na plus więc polecam :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-08-02 12:59:44
Dziękuję za Pani opinię. Zapraszamy ponownie!
 
 

Joanna P.
Dodano: 2017-07-23
Pobyt od: 2017-07-17 do 2017-07-22 IP: xxx.198.0.7
 
 
    

Przemiły i uczynny gospodarz.Mieszkanie bardzo przytulne wyposażone kuchnia od mikrofali po sztućce, talerze,garnki, lodówkę a także suszarka do włosów żelazko i deska do prasowania.Właśnie spędziłam tam tydzień. Do morza 5 minut do mola 15 spacerkiem. Okolica cicha sklep apteka obok. Napewno jeszcze skorzystam z tego miejsca. Zgodne z opisem. Polecimy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-07-24 11:55:26
Miło nam, że zasłużyliśmy na tak sympatyczny wpis :) Zapraszamy ponownie!
 
 

Klincewicz
Dodano: 2017-07-16
Pobyt od: 2017-07-01 do 2017-07-16 IP: xx.47.214.118
 
 
 

Mieszkanie w świetnym miejscu 5min.do morza, przestronne i czyste. Bardzo miło i życzliwi właściśle.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2017-09-18 22:25:23
Dzięki za opinię. Mam nadzieję że do zobaczena :)
 
 

Malgorzata z mezem i wnusia
Dodano: 2016-08-15
Pobyt od: 2016-07-16 do 2016-08-07 IP: xx.79.22.18
 
 
    

Mieszkanie bardzo mile,z tzw.dobra aura co jest na pewno zasluga bardzo sympatycznego wlasciciela.Zostalismy powitani butelka wina i owocami.Goscilismy u Pana Szczepana az trzy tygodnie i mieszkalo nam się bardzo dobrze-wygodne spanie,wyposazenie zgodne z opisem,bliziutko plaza i nadmorska promenada,internet , tv kablowa.Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieje na kolejny pobyt.W stu procentach polecamy kawalerke na wypoczynek w urokliwym Sopocie.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-08-16 16:42:43
Pani Małgorzato. Bardzo się cieszę, że mieliśmy wkład w Państwa odpoczynku. Serdecznie zapraszamy ponownie!
 
 

Agnieszka, Basia i Ewa
Dodano: 2016-07-28
Pobyt od: 2016-07-10 do 2016-07-16 IP: xxx.146.72.250
 
 
  

Ładne mieszkanie, czyste, ciepłe w stylu Ikea. Wyposażenie jak w opisie - wszystko działa i jest czyste. Bardzo miły i komunikatywny gospodarz. Miłe powitanie. Mieszkanie jest ok 4 min. spacerkiem od plaży - 10 min. od Monciaka. Gorąco polecam na wypady nadmorskie. Blisko do koleki SKM, ponadto droga do SKM'u prowadzi przez przepiękną willowa dzielnicę Sopotu. Bardzo polecam, zwłaszcza tym którzy lubią spacerowac wśród pięknych budowli.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2016-07-29 12:18:38
Dziękujemy za przemiły komentarz. Miło było Państwa gościć. Zapraszamy ponownie!
 
 

Małgorzata i Adam oraz Julka z Weroniką
Dodano: 2015-08-03
Pobyt od: 2015-07-13 do 2015-07-21
 
 
    

Z całą pewnością kawalerka godna polecenia. Jesteśmy po mile spędzonym pobycie i wszystko było zgodne z opisem jak i z opiniami moich przedmówców. Mieszkanie jest czyste i zadbane w pełni wyposażona kuchnia: kubki, talerze, sztućce, kuchenka mikrofalowa... słowem wszystko co potrzebne do życia dla 4 os. rodziny, dwa szerokie spania z oddzielnymi kołdrami i poduszkami dla każdego.Mieszkanie jest ciche, słoneczne z pięknym z widokiem " na Żabiankę ". Ja również chciałam podziękować pani Dorocie i panu Szczepanowi za gościnę z pewnością jak tylko będzie taka możliwość następnym razem wrócimy! :)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-08-08 21:53:43
Cieszę sie, że miło spędziliście czas w Sopocie i że nasze mieszkanie miało w tym swój udział. Będzie nam miło gościć Was ponownie. Serdecznie zapraszamy.
 
 

Jola,Paweł, Filip
Dodano: 2014-08-26
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-23
 
 
  

Spędziliśmy w tym mieszaniu tydzień i chętnie tam wrócimy. Konkretni właściciele, uprzejmi. Mieszkanie dobrze wyposażone, polecam każdemu. Bardzo dziękuję Panu Szczepanowi i Pani Dorocie za możliwość pobytu... pozdrawiamy.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-09 09:18:05
Bardzo dziękujemy za wizytę i opinię. Oby więcej tak sympatycznych gości jak Państwo. Do zobaczenia!
 
 

Mariusz
Dodano: 2014-07-17
Pobyt od: 2014-06-08 do 2014-06-16
 
 
   

Tydzień w czerwcu 2014 spędzony w Sopocie uważam za bardzo udany ze względu na trafioną w pogodę i w lokum. Mieszkanie praktycznie wyposażone we wszystkie niezbędne sprzęty domowe. Ładny tez jest widoczek z balkoniku zwłaszcza wieczorem. Z czystym sumieniem polecam innym wczasowiczom.


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-09 09:19:19
Dzięki Panie Mariuszu za pozytywną opinię. Zapraszamy ponownie!
 
 

Katarzyna
Dodano: 2013-09-29
Pobyt od: 2011-07-18 do 2013-07-26
 
 
    

W tym apartamencie spędziliśmy tydzień w lipcu 2013. Mieszkaliśmy w 3 osoby jednak zmieściłoby się więcej. Pokój jasny, przestronny, CZYSTY! nawet bardzo czysty jak na polskie standardy ;)telewizja kablowa, internet, ręczniki, wszystkie potrzebne przybory kuchenne. Powitani zostaliśmy o czasie, butelką wina:) Państwo właściciele bardzo mili, chętnie wrócimy ;)


 
Odpowiedź obiektu
Data: 2015-03-09 09:21:01
Dziękujemy za tak miły komentarz. Nam również miło było Państwa gości. Serdecznie zapraszamy ponownie.

Opinie 1-10 z 16

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Sopot w przewodniku

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Spacer po Sopocie: Monciak i molo

Nie można powiedzieć, że było się w Sopocie, bez spaceru po najbardziej charakterystycznych miejscach tego miasta: Monciaku i molo.

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Sopot walczy z roznegliżowanymi turystami

Podczas sezonu w nadmorskich kurortach widok roznegliżowanych plażowiczów na ulicy to codzienność. Z takim stanem rzeczy postanowił zawalczyć Sopot.

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Orange Kino Letnie Sopot - Zakopane 2016

Już po raz dziewiąty startuje Orange Kino Letnie Sopot – Zakopane 2016. W tym roku do grona filmowych stolic Polski dołączy także Giżycko.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie